Software Consultancy

Technische ondersteuning bij uw IT-projecten

Software Consultancy
Ziet u de bomen door het IT-bos niet meer? Heeft u (tijdelijk) technische ondersteuning nodig bij uw IT-projecten?
Met meer dan 10 jaar ervaring in .NET programmatie (C# - WinForms, WPF, WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET WebAPI, …) en systeembeheer (Windows Server 2003 - 2012 R2, SQL Server, …) is ShareTEC de ideale partner om u te begeleiden en te ondersteunen.

Zaakvoerder Kevin Smet is Microsoft Certified Professional en Microsoft Certified Technology Specialist voor .NET (Win & Web), SQL Server en Microsoft SharePoint Server én Microsoft Business Solutions expert voor Microsoft Dynamics NAV.
Op zoek naar technische expertise? … Wij zorgen er voor!

Application Development

Software op maat

Application Development
Wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren? De kans is groot dat er reeds een softwarepakket voor bestaat. Maar vaak is deze software niet aangepast aan uw manier van werken. Sterker nog… de software verwacht dat uw bedrijfsprocessen afgestemd worden op de software. Te gek toch?

ShareTEC gelooft daarom nog steeds in de ontwikkeling van software op maat. De initiële kostprijs zal inderdaad hoger liggen dan een standaard pakket, maar de ROI zal zoveel groter zijn.

Misschien beschikt u al over diverse softwarepakketten, maar is er geen (geautomatiseerde) uitwisseling van gegevens? ShareTEC kan voor u deze connectie ontwikkelen, waardoor u en uw medewerkers tijd uitsparen, en deze tijd kunnen gebruiken voor echt nuttig werk.

Misschien zoekt u een koppeling met Office producten zoals Word, Excel of Outlook? … Wij zorgen er voor!
Op zoek naar de juiste software? … Daar zorgen wij voor!
 Contacteer ons voor meer info!

Web & Cloud Development

Overal toegang tot uw applicatie

Web Development
Uw administratieve software overal raadplegen? Uw kassaprogramma in de cloud? Uw website gekoppeld aan uw back-end stockbeheer of ERP software? … Wij zorgen er voor!

ShareTEC is gespecialiseerd in de ontwikkeling van webapplicaties. Waar de meeste designers en website bouwers stoppen, gaat ShareTEC verder. Webapplicaties worden bij ShareTEC ontwikkeld door een programmeur met jarenlange programmeerervaring in Microsoft .NET technologie.

Bij ShareTEC ontwikkelen we elke webapplicatie op maat. Met een webapplicatie bent u meteen vertrokken voor het werken "in de cloud".
ShareTEC werkt dan ook enkel met de beste cloudproviders, en kiest steevast voor het Windows Azure platform van Microsoft. Hierdoor is het beheer en up-to-date houden van uw software verleden tijd!

Phone Development

Applicaties voor iOS, Windows Phone & Android

Heeft u een geniaal idee voor een mobiele app, maar beschikt u niet over de technische kennis? Wilt u uw medewerkers slimmer laten werken? … Wij zorgen er voor!
Mobile is the new black. De ontwikkeling van mobiele apps is de laatste jaren exponentieel gestegen. Een mobiele applicatie kan ook u en uw medewerkers heel wat tijd besparen. Het ingeven van nieuwe prospecten, klanten en verkopen … Waarom wachten tot uw medewerkers terug op kantoor zijn?

ShareTEC richt zich op de ontwikkeling van mobiele applicaties voor de KMO. Heeft u bestaande software, maar zou u deze graag laten communiceren met een mobiele applicatie? Onderweg uren registreren zorgt voor een snellere administratie en vooral facturatie.

Maar dan komt de vraag … Voor welk platform moet de applicatie ontwikkeld worden?
ShareTEC kiest voor de ontwikkeling via het Xamarin platform. Hierdoor kan de business logica gebruikt worden voor de diverse platformen, en dient enkel de look en feel aangepast te worden per platform. Hierdoor verkrijgen we een snellere ontwikkeling en een verbeterde onderhoudbaarheid!
Phone Development
Uw applicatie in de App Store? … Daar zorgen wij voor!
 Contacteer ons voor meer info!